Over ons

Over

Deli Tasty

Deli Tasty
Een droom die onderweg is naar werkelijkheid

Thang & Loan Tran (chef-kok) hebben elkaar ontmoet in Ho Chi Minh City, het hart en bruisende stad van Vietnam. Met ruim 15 jaar vakmanschap als goudsmid maakte Thang sieraden op orders van juweliers, winkels en particulieren vanuit zijn eigen atelier. Beide hadden ze een wens om hun kinderen de allerbeste toekomst te geven; hetgeen te kunnen doen waar zij passie en talent in hebben.

In 2014 springen zij in het diepe en besluiten ze het vakmanschap op te geven voor een restaurant en hun droom in gang te zetten. De omwisseling die het mogelijk maakt om meer vrijheid, ondersteuning en zorg te geven om de droom van hun dochters te kunnen realiseren;
Het maximale uit je topsport te halen.

Het restaurant heeft om die reden een persoonlijke betekenis, Deli verwijst naar de eerste twee letters van de namen van beide dochters en Tasty is gerelateerd aan delicatesse, delicieux en delicious waarin heerlijk eten centraal staat.

 

Deli Tasty
Wat klanten van ons mogen verwachten

Een eigen concept die wij waarborgen: heerlijk, hygiënisch, gezond en betaalbaar.

Heerlijk
Elke Vietnamees gerecht heeft zijn unieke smaak en combineert zich altijd met verse groente, specerijen, frisse smaken en veel variatie aan gerechten. De afwisseling maakt de Vietnamese keuken erg lekker en niet saai.

Hygiënisch
Wij bezitten over een keurmerk voor een betrouwbare hygiëne in de keuken na een kritische inspectie van Rob Geus (kok en tv presentator).

Gezond
Beide dochters als professionele tennisspeelsters, aangeschreven bij WTA (Women’s Tennis Association) in de top 100 ranking, hebben een top conditie en zijn al jarenlang het gezonde icoon van Deli Tasty .

Betaalbaar
Wij bedienen onze gasten al ruim 7 jaar met een vriendelijke prijs tegen de beste homemade kwaliteit gerechten.